Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مناسبت‌ها خاطرات را تداعی می‌کنند و باعث ایجاد حس افتخار ملی می‌شوند، از اختصاص ۱۴ و ۲۵ آبان به عنوان روز مازندران و اصفهان در این شورا خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سعیدرضا عاملی در حاشیه جلسه ۸۶۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: گزارشی درباره وضعیت جامعه علمی و نخبگانی کشور ارائه شد که رئیس جمهور و اعضای شورای عالی تاکید کردند که گزارش تفصیلی راجع به وضعیت جامعه نخبگانی کشور تهیه شود و اقداماتی که باید برای تقویت جامعه نخبگانی صورت بگیرد در صحن شورا به عنوان طرح ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: همچنین بحثی درباره پیشرانی علم و فناوری در منطقه و جهان و مسئله رشد و پیشرفت در این سال‌ها مطرح شد؛ خوشبختانه هم‌اکنون جمهوری اسلامی ایران رتبه اول منطقه در علوم مختلف را داراست که برای تقویت این حوزه اعضا و رئیس جمهور محترم تاکید داشتند که باید اقدامات لازم صورت بگیرد

عاملی درباره افزایش ظرفیت دندانپزشکی ادامه داد: ستاد نقشه جامع علمی کشور گزارش‌های آماری دقیقی در صحن شورا ارائه کرد، وزیر محترم بهداشت و درمان نیز گزارش و نکاتی که معطوف به احراز کیفیت بود را مطرح کرد. مقرر شد که موضوع به ستاد نقشه جامع علمی کشور ارجاع شود و با حضور وزیر بهداشت و درمان، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، روسای کمیسیون‌های بهداشت، آموزش و اصل ۹۰ و متخصصان امر بررسی مجددی صورت گیرد؛ بنابراین در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش رشته های دندانپزشکی تصمیمی در جلسه اتخاذ نشد و منجر به بررسی‌های تکمیلی شد.

وی اضافه کرد: البته بحث‌هایی مبنی بر توزیع نامناسب دندانپزشک در کشور و نسبت دانپزشک به ۱۰۰ هزار جمعیت، مطرح شد. همچنین عنوان شد که مناطق کم برخوردار کشور از خدمات مطلوب دندانپزشکی محروم هستند. در جریان بحث‌های صورت گرفته به موضوع کمبود زیرساخت‌های جذب دانشجوی دندانپزشکی اعم از تجهیزات دندانپزشکی و نسبت استاد به دانشجو نیز اشاره شد. همچنین اعضا تاکید داشتند که تعرفه‌های تامین اجتماعی و بیمه نسبت به خدمات دندانپزشکی اختصاص پیدا کند؛ البته درباره هیچ کدام از موارد مذکور تصمیم قطعی اتخاذ نشد و به دلیل حساسیت موضوع قرار شد که بار دیگر موضوع در ستاد نقشه جامع علمی کشور بحث شود و گزارش جهت تصمیم‌گیری در صحن شورای عالی مورد بازنگری قرار گیرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: دستور بعدی جلسه درباره مناسبت‌های تقویم بود، برخی از مناسبت‌های تقویم جنبه ملی و استانی دارند. رویکردی که در شورای عالی انقلابی مورد تاکید قرار گرفت این بود که مناسبت‌های تقویم باید موجب تقویت هویت ملی، دینی، نشاط اجتماعی و همگرایی ملی و تعمیق حافظه جمعی شود زیرا مناسبت‌ها خاطرات را تداعی می‌کنند و باعث ایجاد حس افتخار ملی می‌شوند.

عاملی ادامه داد: همچنین عنوان شد که در مناسبت‌ها عدالت فرهنگی و شکوفایی ظرفیت زیست بوم مورد توجه قرار گیرد، ارزش‌های انقلاب اسلامی را تقویت کند و موجب رویدادسازی فرهنگی و شهری شود تا شهرها حس عضویت‌شان در جامعه ملی تقویت شود.

وی از اختصاص دو روز به عنوان روزهای استان‌های مازندران و اصفهان خبر داد و گفت: روز ۱۴ آبان به عنوان روز مازندران در نظر گرفته شد که استناد به استقرار دولت علویان در سال ۲۴۳ هجری شمسی در این خطه افتخار آمیز ایران عزیز دارد. همچنین روز ۲۵ آبان به عنوان روز اصفهان نامگذاری شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: ۲۵ آبان ۱۳۶۱ روز تشییع ۳۷۰ شهید دفاع مقدس در عملیات محرم بود که حضرت امام خمینی (ره) در این‌باره فرمودند «در کجای دنیا جایی را مثل اصفهان پیدا می کنید که چند روز پیش ۳۷۰ شهیدش را تشییع کردند. همین ملت شهید داده همچنان بر خدمت خود به اسلام ادامه می‌دهند» بحث درباره این موضوع در جلسات آینده شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه خواهد داشت.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: انقلاب اسلامی ایران ، جمهوری اسلامی ایران ، دفاع مقدس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران دفاع مقدس دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی آبان به عنوان روز مناسبت ها ۲۵ آبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۳۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند